Visste du at du kan kjøpe regulerbare senger?

Det er mye forskjellig der ute som er tilgjengelig og som man kan kjøpe, men det å ha en god seng er jo fortsatt veldig verdifullt. Noe deilig og komfortabelt å legge seg ned på etter en lang dag til å avslappe musklene på og bare ha det bra. Det er jo ikke akkurat en mangel på sengemarkedet, men visste du at regulerbare senger finnes tilgjengelige og kan kjøpes? Ja, det høres kanskje litt overraskende ut, men likt som de sengene som man har på sykehuset kan man også ha hjemme. Bare mye mer komfortable og generelt i mye høyere kvalitet.

En sånn type kunnskap kan jo være gull verdt for deg, for om du går inn på lenken vi har lagt til vil du få en stor oversikt over butikken Bedre Nætter. Der vil du også se det store utvalget de har, og den store variasjonen i størrelsene også. Men det er viktig å vite at om du kjøper en regulerbar seng i størrelsen 160×200 eller over så får du modeller med todelt elevasjonsbunn. Det innebærer at hver side av sengen kan justeres individuelt, så om din partner vil sove på en annen måte en du vil gjøre, så kan det altså tilpasses.

Med en regulerbar seng under den størrelsen er ikke det mulig, og da justeres hele sengen i høyden. Da kan det komme mange krangler om hvordan man skal sove, men om man ikke sover alene er det ikke mange som kjøper så små senger uansett.

Hos Bedre Nætter har du uansett en prøveperiode på 100 dager, noe som gjør at du kan bruke din regulerbare seng over den perioden. Om du da vil returnere den kan du det, men om du vil bytte fasthet kan du det også, helt gratis. Da er det mange gode grunner til å handle hos Bedre Nætter.