Ting du bør ha med deg på fest

Ungdomstida er en fin periode av livet, der man utforsker seg selv og blir kjent med nye mennesker. Kanskje man finner den man har lyst å dele livet med også. Før den tid skal man gjennom mange hete kyss og omganger i halmen. Og for mange er det å møte nye dates er et mål i seg selv.

Ufrivillig graviditet, skamfølelse og kjønnssykdommer er noe man kan pådra seg.  Samtidig er det mange som ikke presterer når de får på seg en kondom. Her er ting man bør ta med på innerlomma når man har fått napp.

Potenspiller

Potenspiller er en nødhjelp for de unge i dag. Som regel skal det ikke være noe i veien med ereksjonen dersom alt er normalt. Har man likevel fått med seg en vakker brud hjem så kan man begynne å stresse og bli nervøs. En potenspille sørger for at alt går som det skal. Når alle er fornøyde, så blir natta lang.

Kondom

Kondom er alltid like viktig. Den reduserer faren for overførbare kjønnssykdommer og muligheten for å gjøre partneren gravid. Kondomet kan ha rugler eller smak av jordbær for å piffe opp stemningen, men det er ingen garanti for suksess. Kondomet gjør hvert fall nytta.

Glidemiddel

Dersom man bruker kondom så kan glidemiddel være å foretrekke. Det er kanskje ikke så enkelt å ha med dette på byen, så sørg for å få med dame hjem til deg. Glidemiddel forhindrer at kondomet sprekker og gir i tillegg en stimulerende effekt. Glidemiddel har også en renskende effekt.

Sex er aldri lurt å kombinere med alkohol, men når uhellet er ute er disse tingene smart å ta med seg eller ha tilgjengelig. Det er alltid lurt å være føre var når det gjelder slike ting og helt andre ting man møter på i livet generelt.