Hvor du får hjelp med dine tegninger

De aller fleste av oss vet nok ikke hvor mye jobb som går inn i det å drive med industrielle maskiner, og hvor vanskelig det er. Det å drive med tegning og konstruksjon i både 2D og 3D er ikke noe et vanlig menneske kan gjøre, noe som er grunnen til at man har utviklet noe som heter Mastercam. For de som vet litt om hva dette er og hva det handler om, vet de også om den høye kvaliteten på noe som dette. Mastercam er det ledende systemet i verden. Det er i essens et program som forteller maskiner hvordan de skal jobbe, etter at du har matet inn data.

Mastercam er et system for CAD CAM, og det er nok noe man må lære seg mer om før man skulle eventuelt bruke det. Og bare for å gjøre det klart, dette er ikke maskiner som er ment for privat bruk, da det er laget for verksted og de som jobber innen industri. Det er nok ikke en veldig stor del av befolkningen, men det er i det minste greit å vite hvor man kan kjøpe dette i Norge, for det er ikke akkurat tilgjengelig overalt.

Fra mastercam
Fra mastercam

Masentia har det du trenger

Det holder bare å ta en titt på Masentias hjemmeside for å se alt de tilbyr. Det er en veldig stor variasjon i det de tilbyr, og du kan gjerne ta en titt på lenken vi har lagt til. Da vil du komme direkte til nettsiden deres, hvor de kan forklare for deg hva Mastercam er og hva det kan hjelpe deg med. Om du er interessert i det, men ikke har så mye kunnskap anbefaler vi at du tar en titt. For de har mye mer enn bare Mastercam, og avhengig av hvilken bransje du er i, så kan Masentia være veldig interessant.

Kontor har de også, i Skien, så det er enkelt å komme i kontakt med dem om du skulle eventuelt behøve det. Det å forklare hva CAD CAM gjør er for komplekst og vil ta for mye plass til at vi kan gjøre det her. Derfor oppfordrer vi deg til å ta en titt direkte på deres hjemmeside, hvor de kan forklare alt. Du kan også ta kontakt med dem om du har spørsmål, og det bør du ikke nøle med dersom det er tilfellet for deg!